TÓTH ZOLTÁN SPORTTÁBOR 2024
Jánosháza Városi Sport Egyesület idén nyáron sok szeretettel várja a napközis sporttáborába – előképzettségtől függetlenül – azokat a 2019-2005 között született fiúkat és lányokat, akik szeretnének jó hangulatban, egy jó közösségben, a foci köré épülő programokkal eltölteni a nyári szünidőt!


Helyszín: Tóth Zoltán Sportlétesítmény
(9545, Jánosháza, Vágóhíd utca 7.)


Részvételi díj: 22.000 Ft/fő
-    Testvérkedvezmény – 18.000 Ft/fő/hét
-    2 tábor kedvezmény – 18.000 Ft/fő/hét/tábor


A tábor időpontja:
I.    Turnus – 2024. 07. 01 – 05.              2011 – 2014 között születettek – Sporttábor 
II.    Turnus – 2023. 07. 08 – 12.              2015 – 2019 között születettek – Sporttábor 
III.    Turnus – 2023. 07. 15 – 19.              2005 – 2011 között születettek – Focitábor 


A Tábor ismertetése
Táborunk célcsoportjának korosztálya a középső csoportos óvodásoktól a középiskolás kor végéig terjed.
Fontos dolog, hogy az I. és a II. Turnusban nem csak labdarúgással kapcsolatos edzések vannak, hanem lehetőségük lesz egyéb sportok, játékok kipróbálásához is, mint: csocsó, asztalitenisz, lábtenisz, lábbilliárd, minigolf, teqball, kézilabda, méta és még sok-sok ügyességi és csapatjáték.
Táborunk célja, hogy mindenki sikerélményben részesüljön. Az eseményekről, programokról fényképes dokumentáció készül, melynek marketing célú felhasználásához kérjük jóváhagyásukat. Amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, úgy azt jelezzék a jelentkezési lapon.


Ebben az évben is megrendezzük a III. Turnusban Focitábort, amelyre várjuk a jelentkezőket. Az UEFA labdarúgó képzés alapján történő edzésprogram, játékos foglalkozások, mozgáskoordinációt javító feladatok, kikapcsolódást biztosító szabadidős programokba ágyazva.


Minden résztvevő egy pólót kap ajándékba! Valamint további meglepetések is várják a táborozókat!


Szervezett sport programok
Naponta három irányított sportfoglalkozás van a sporttábor programjában.
Délelőttönként az adott korosztályoknak megfelelő tematikus edzéseket tartunk a gyerekeknek. Ezeken a foglalkozásokon a sportág technikai elemeit gyakoroljuk (labdavezetések, cselezések, átadások, átvételek, rúgások), valamint az általános mozgáskoordináció fejlesztés is napirendre kerül.
Kora délutánonként játékos technikai versenyeket rendezünk. A büntető rúgó, célba rúgó, cselező stb. versenyeket a gyerekek nagyon szeretik, és a versengés alatt észrevétlenül is fejlődnek képességeik.    


Szabadidős programok
Amikor éppen nincsen irányított sportprogram, a gyerekeknek lehetőségük van az edzők felügyelete és részvétele mellett szabadon is játszani. Továbbá van lehetőség csocsó, minigolf, kötélhúzás, pingpong, teqball sportágakat is kipróbálni. A kisebb korosztályoknak a Sportlétesítmény melletti új játszótere nyújt szórakozási lehetőséget.

Külön programok
Az I. és a III. turnusban résztvevőknek strandolási lehetőséget is szeretnénk biztosítani, valamint igény esetén utolsó nap sátorban alvásra van lehetőség. Itt a vacsora és a másnap reggeli biztosítva lesz.
A programváltozás jogát fenntartjuk!


Jelentkezés, beiratkozás és fizetési határidő
    A tábor egyes turnusaira a kitöltött nyomtatvány alapján lehet jelentkezni. A táborba való jelentkezésre legkésőbb június 4-ig van lehetőség, valamint a részvételi díjat is eddig az időpontig kell befizetni. 
A fizetés a Tóth Zoltán Sportlétesítményen történik telefonon előre egyeztetett időpontban.
Részletfizetési lehetőséget biztosítunk:
-    Első részlet – 2024.05.02.
-    Második részlet – 2024.06.04.

További kérdés esetén készséggel állok rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:  
    Vágusz Arnold (06-30/676-3590, vaguszarni@gmail.com)